Basisschoolkind

De eerste dagen zijn altijd spannend, maar één ding is zeker: de komende 8 jaar brengt je kind een groot deel van de tijd op school door met leren, spelen, vrienden maken en een basis leggen voor de rest van het leven. Als ouder speel je hierin een belangrijke rol.

Op deze website vind je informatie over allerlei onderwerpen, zoals gezondheid, groeien, leren, spelen, vrienden maken, pesten, computeren en tv-kijken. Kun je het antwoord op je vraag niet vinden of wil je graag meer informatie? Dan kun je ook bellen, mailen of langskomen bij het Centrum voor Jeugd en Gezin(CJG) bij jou in de buurt.

 

Goedgekeurde informatie!

Deze informatie is met zorg ontwikkeld door Stichting Opvoeden.nl.

Forum ouders online

CJG Gooi en Vechtstreek - 5. Basisschoolleeftijd (4-12)

Discussies op het Ouders voor elkaar forum.
  • Idee voor knutselspeelgoed verjaardagscadeau kleutermeisje
    Hebben jullie nog leuke ideeen voor verjaardagscadeautjes voor een meisje dat binnenkort 5 wordt?. Ze vindt knutselen leuk en knutselspullen staan ook op haar verlanglijstje.
  • Leuke spelletjes kleuters
    Ik ben benieuwd wat bij jullie de favoriete spelletjes zijn voor de kleuterleeftijd. Ik vind het erg leuk om marktplaats en internet af te struinen voor leuke titels van spelletjes:-).
  • Zo'n raar gevoel bij...
    Vanmorgen mocht mijn dochtertje van zes weer vragen of ze bij een vriendinnetje uit de klas mocht spelen. Dit kan niet zo heel vaak, ivm late diensten, sport, zwemles.
Archief

Gerelateerde informatie