Baby

De geboorte van je baby is vast een van de mooiste momenten van je leven. Een groter wonder kun je je bijna niet indenken. De eerste tijd moet je natuurlijk wennen aan het ouderschap en leer je je kind kennen door middel van al je zintuigen: ruiken, voelen, kijken en luisteren naar alle geluidjes en de manier van huilen. Alles is nog nieuw.

Vragen, zorgen en twijfels na de geboorte

Je baby heeft voeding en warmte nodig, en vooral ook veiligheid en geborgenheid. Je kunt je af en toe best zorgen maken of je alles wel goed doet, of je afvragen waarom je baby huilt. Wat moet je wel en vooral niet doen? Waar kun je terecht met je vragen, zorgen en twijfels? Wie helpt je verder als je baby zich niet goed ontwikkelt?

Antwoorden en oplossingen

Op deze website staat zo veel mogelijk praktische informatie om al je vragen te beantwoorden. Voor elk probleem is er hulp of een oplossing te vinden. Als je toch vragen blijft houden, kun je daarmee terecht op het consultatiebureau of je kunt contact opnemen met het Centrum voor Jeugd en Gezin(CJG) bij jou in de buurt.

 

Goedgekeurde informatie!

Deze informatie is met zorg ontwikkeld door Stichting Opvoeden.nl.

Forum ouders online

CJG Gooi en Vechtstreek - 3. Baby-tijd (0-1)

Discussies op het Ouders voor elkaar forum.
  • Kinderwagen
    Mijn dochter van 3 maanden rolt in de kinderwagen van rug naar buik. Ik wil de kinderwagenbak er af halen en ombouwen naar het andere zitje. Hebben andere ouders hier ervaring mee?
  • Zus en alternatieve geneeskunde
    Nou ik ben helemaal niet thuis in de alternatieve geneeskunde maar mijn zus dus schijnbaar wel. In juni heeft ze haar tweede dochtertje gekregen.
  • Andere ouders ontmoeten
    Hallo,
Archief

Gerelateerde informatie