Baby

De geboorte van je baby is vast een van de mooiste momenten van je leven. Een groter wonder kun je je bijna niet indenken. De eerste tijd moet je natuurlijk wennen aan het ouderschap en leer je je kind kennen door middel van al je zintuigen: ruiken, voelen, kijken en luisteren naar alle geluidjes en de manier van huilen. Alles is nog nieuw.

Vragen, zorgen en twijfels na de geboorte

Je baby heeft voeding en warmte nodig, en vooral ook veiligheid en geborgenheid. Je kunt je af en toe best zorgen maken of je alles wel goed doet, of je afvragen waarom je baby huilt. Wat moet je wel en vooral niet doen? Waar kun je terecht met je vragen, zorgen en twijfels? Wie helpt je verder als je baby zich niet goed ontwikkelt?

Antwoorden en oplossingen

Op deze website staat zo veel mogelijk praktische informatie om al je vragen te beantwoorden. Voor elk probleem is er hulp of een oplossing te vinden. Als je toch vragen blijft houden, kun je daarmee terecht op het consultatiebureau of je kunt contact opnemen met het Centrum voor Jeugd en Gezin(CJG) bij jou in de buurt.

 

Goedgekeurde informatie!

Deze informatie is met zorg ontwikkeld door Stichting Opvoeden.nl.

Forum ouders online

CJG Gooi en Vechtstreek - 3. Baby-tijd (0-1)

Discussies op het Ouders voor elkaar forum.
  • Vroege vogel--
    Mijn dochtertje van 7 maand is al een hele tijd wakker om 5u30..
  • Een voedingssapp voor baby's v.a. 4 maanden
    Beste moeders en vaders, Ik zou het erg op prijs stellen als jullie mij willen helpen om de nodige informatie te verkrijgen om een app te ontwikkelen voor mijn afstudeerproject.
  • huilen
    wat kan je het beste doen als je baby alleen maar blijft huilen en niet meer wil stoppen?
Archief

Gerelateerde informatie